Sobă de grădină -16 idei pentru orice gust!

Pentru proprietarii de vile pregătirea peștelui, cărnii și altor preparate la grătar este un lucru obișnuit. De fapt, nimic nu stimulează apetitul mai mult decât aerul proaspăt, cântecul păsărilor și mâncarea cu aromă ușoară de fum.

Persoanele, care preferă să petreacă timpul în aer liber, tot mai des își montează afară cuptoare compacte, care nu numai că îndeplinesc o mulțime de funcții utile, ci și completează aspectul curții.

Iată de ce, astăzi, analizăm avantajele sobelor de grădină și vă prezentăm 16 modele pentru orice gust. Foarte probabil ca, după ce veți citi acest articol, să hotărâți și dumneavoastră că e timpul să aveți un astfel de grătar chiar lângă casă.

Designul sobei

Dacă credeți că soba de grădină poate fi folosită doar în puținele momente, când proprietarii decid să facă frigărui, atunci greșiți. Deoarece, cu ajutorul acestei construcții, puteți face conservații pentru iarnă, puteți afuma carne și pește sau puteți usca fructe și ciuperci.

Cuptorul de curte nu are nevoie de electricitate și gaz, deoarece funcționează pe lemne și cărbune. Și cel mai important – cu ajutorul unei sobe bine proiectate, puteți decora teritoriul vilei. Iată de ce, vă propunem să luați cunoștință cu 16 idei reușite de sobe de grădină. Foarte posibil ca una din ele să vă placă atât de mult, încât veți decide să construiți o astfel de frumusețe și în curtea dumneavoastră!

1.O sobă mică, decorată cu pietre. Are un aspect uimitor!

2.Iar această construcție este o adevărată SOBĂ în cel mai direct sens al cuvântului!

3.Un exemplu de utilizare competentă a spațiului.

4.O bucătărie în miniatură cu toate cele necesare.

5.Iar în acest cuptor puteți pregăti absolut tot ce vă doriți!

6.Doriți o sobă care să vă întâlnească vesel invitații? Atunci aceasta este varianta potrivită!

7.Rafinamentul îmbinat cu funcționalitatea.

8.Iar acest stil este într-adevăr aristocratic.

9.Vă plac dificultățile? Atunci cuptorul cu 2 cascade este o provocare demnă.

10.Cineva alege chiar și mobila potrivită. E foarte frumos!

11.Dacă vă doriți ceva colorat, acesta este modelul pe măsură.

12.Această sobă necesită mult efort. Dar rezultatul merită, nu-i așa?

13.Iată și varianta mai simplă, în cazul în care aspectul nu este atât de important pentru dumneavoastră.

14.Acest cuptor se pare că trage bine.

15.O idee foarte simpatică.

16.O adevărată mini-căsuță.

Cuptorul de curte este ceva extraordinar, dar, pe lângă design, trebuie să alegeți și locația potrivită. Atunci când montați construcția lângă casă, țineți cont de direcția în care se va duce fumul. Alături nu trebuie să fie copaci, clădiri din lemn, garaj și alte înălțări sau obiecte ușor inflamabile.

Distribuiți infomația prietenilor care adoră mâncarea pregătită în aer liber. Așteptăm să ne spuneți care model v-a plăcut cel mai mult. Părerea dumneavoatsră este importantă pentru noi!

Mult spor!