Șaptesprezece sisteme ascunse, cu ajutorul cărora faceți lucrurile nevăzute și eliberați mult spațiu!

În noua selecție, au fost adunate obiecte interesante, care permit modernizarea locuinței în cel mai neobișnuit mod. Sfaturile selectate vă vor ajuta să eliberați o mulțime de spațiu ocupat.

1.Masă de călcat încorporabilă

Masa de călcat pliabilă, ascunsă sub blatul de lucru al unui dulap de bucătărie, va fi o adevărată descoperire pentru proprietarii de apartamente mici, unde este dificil de găsit un loc pentru păstrarea mesei deschise.

2.Dulap glisant cu boluri pentru animalul de companie

Un dulap special echipat cu un sertar glisant cu compartimente pentru bolurile animalului de companie. Atunci când așteptați oaspeți sau faceți ordine, sertarul poate fi închis, iar dulapul poate fi utilizat pentru depozitarea pungilor cu hrană uscată, jucăriilor, zgărzilor și leselor.

3.Rafturi glisante

Acest dulap simplu, la prima vedere, este remarcabil prin capacitatea și funcționalitatea sa specială datorită rafturilor glisante, care oferă, de asemenea, un acces confortabil la tot conținutul.

4.Pat cu sertare

Un pat ales competent poate economisi spațiul unui dormitor mic și poate asigura sisteme suplimentare de depozitare. De exemplu, merită să dați atenție modelelor cu somiere rabatabile și nișe spațioase, care se potrivesc pentru stocarea lenjeriei de pat, prosoapelor și hainelor de sezon sau să alegeți paturi echipate cu sertare glisante, care poate înlocui o comodă masivă.

5.Pat-recipient

Un pat de flori minunat din lemn cu un mic dulap ascuns, potrivit pentru păstrarea furtunului sau a uneltelor mici de grădină.

6.Camuflarea tomberoanelor

Un recipient sau un ecran din lemn ajută la mascarea tomberoanelor inestetice, îmbunătățind astfel aspectul zonei de lângă casă.

7.Păstrarea prosoapelor de hârtie

Un dulap suspendabil obișnuit, dotat cu o bară suport și cu o gaură îngustă la bază, este perfect pentru păstrarea și utilizarea comodă a rolei cu prosoape de hârtie. Acest sistem de depozitare va economisi spațiu pe blatul de lucru și va proteja articolele din hârtie de murdărie și umiditate.

8.Cutii decorative

Cutiile originale, sub formă de bolovani mari și mici, vă ajută să ascundeți instalațiile sanitare inestetice, vor deveni ascunzători sigure pentru obiectele de valoare, dar și elemente originale de design peisagistic.

9.Toaletă pentru pisici

Comoda prefăcută cu ușă pliantă va deveni un spațiu ideal pentru păstrarea toaletei pisicii și vă va ajuta să ascundeți acest obiect mai puțin estetic.

10.Ecran

Ușa-ecran, realizată din șine late de lemn, vă ajută nu numai să ascundeți firele electrice, contoarele și dispozitivele electrice automate amplasate pe fațadă, ci și să îmbunătățiți aspectul casei.

11.Masă extensibilă

Insulă de bucătărie cu masă extensibilă încorporată, care oferă bucătăriei o zonă de luat masa și o suprafață suplimentară de lucru.

12.Rafturi extensibile

Rafturile extensibile, încorporate în dulapurile de bucătărie, sporesc potențialul mobilierului și se potrivesc perfect pentru păstrarea condimentelor, sosurilor și tacâmurilor.

13.Sertare în podea

Podiumul și podeaua verandei sau pridvorului pot fi echipate cu sertare extensibile și încorporate, care sunt potrivite pentru stocarea unei varietăți de lucruri, de la instrumente de grădină până la tehnică scumpă.

14.Capac pentru cadă

Capacul rezistent  din șine late de lemn vă ajută să ascundeți cada încorporată în podea.

15.Comodă-transformer

Comodă-transformer originală, realizată din paleți, care se transformă, după necesitate, în masă dublă de colț.

16.Dulăpior sub pervaz

Un dulăpior extensibil, montat sub pervazul ferestrei, care va deveni un minunat loc de păstrare a obiectelor de valoare și a documentelor.

17.Garaj pentru biciclete

Un mic garaj, realizat din șine de lemn, cu gazon viu, care crește pe acoperișul acestuia – iată locul sigur de păstrare a bicicletelor, fiind și un minunat decor al curții din spate.

Mult spor la amenajări!