Un obiect confortabil și practic pentru casă confecționat din colanți!

Colanții vechi pot fi aruncați fără milă…Sau puteți realiza un obiect interesant, practic și confortabil pentru casă – un covoraș moale și stilat, care se spală ușor. Acesta vă va servi mult timp și va fi un decor minunat pentru casă sau vilă. Covorașul se face foarte simplu: procesul va fi relaxant, iar în rezultat obțineți ceva excepțional!

PAȘI DE URMAT:

1.Veți avea nevoie doar de partea lungă a colanților (picioarele). Tăiați partea superioară și talpa cu călcâi.

2.Apoi tăiați bucăți cu grosimea de 2-3 cm, pe care le întindeți puțin cu degetele.

3.În rezultat, obțineți astfel de inele. Repetați pașii cu toate perechile de colanți.

4.Apoi începeți să formați un lanț. Răsuciți un inel pentru a-l plia în jumătate. Formați un 8 pe 2 degete. Îmbrăcați un alt inel pliat în jumătate. Luați primul ochi, îl scoateți de pe primul și al doilea deget, astfel încât ambele ochiuri să ajungă între 2 degete. Formați lanțul în acest mod. Repetați pașii: îmbrăcați încă un inel pliat în jumătate, scoateți ochiul de pe primul și al doilea degete etc.

5.Foarte simplu obțineți un astfel de lanț frumos:

6.Puteți împleti un lanț destul de lung, în funcție de cât de voluminos doriți să fie covorașul. Acesta poate avea orice formă. Cea mai simplă opțiune este un cerc. Răsuciți lanțul într-un melc, fixând în același timp marginile împreună cu un ac și un fir de aceeași culoare.

7.Iată ce covoraș minunat obțineți din colanți vechi:

Mult spor!