Rapid și gustos – rețeta de aperitiv pentru masa festivă! Rulouri de bacon cu umplutură!

Pregătiți acest aperitiv apetisant fără multă pierdere de timp, dar cu un rezultat excepțional! Și gustos, și masa de sărbătoare va fi înfrumusețată! Cu umplutura puteți experimenta.

INGREDIENTE:

– 12 felii de bacon;

– 3-4 ouă fierte;

– 100 gr de castraveți murați;

– 2 linguri de smântână fermentată (maioneză);

– ½ linguriță de sare;

– 1 gălbenuș;

– 3 căței de usturoi;

– 15 gr de mărar;

– staniol.

MOD DE PREPARARE:

1. Pregătiți carcasa din staniol pentru rulouri. Luați 40 cm de staniol, îl pliați în jumătate pe lungime, apoi încă o dată în jumătate, astfel încât să obțineți o fâșie de 10 cm lățime. Rulați un rulou, dar nu presați tare. Cilindrul trebuie să aibă diametrul de 1,5 cm. Formați astfel 12 cilindre.

2. Înfășurați câte o felie de bacon în jurul fiecărui cilindru, le așezați pe tava tapetată cu hârtie de copt cu marginea în jos și le ungeți cu gălbenuș.

3. Dați tava la cuptorul preîncălzit până la 180°С pentru 8-10 minute.

4. Treceți ouăle prin răzătoarea mică, adăugați sare, castraveți dați prin răzătoarea mare, mărar mărunțit, usturoi dat prin presă și smântână, apoi amestecați bine ingredientele.

Sfat. Dacă castraveții sunt zemoși, atunci ar fi bine să-i răzuiți separat și să-i stoarceți de lichid.

5. Transferați umplutura într-un poș sau într-o pungă de plastic, scoateți cilindrele din rulourile de bacon și le umpleți.

Rețeta perfectă pentru orice sărbătoare. Aperitivul este original și delicios, dispare primul de pe masă! Rulourile au un gust nemaipomenit, suntem siguri că oaspeții dumneavoastră vor fi încântați!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!