Câteva sfaturie simple pentru gospodărie!

Ieri am fost la casă nouă la o pereche de vecini care s-au mutat de curând. Ei ne-au impresionat, iar ceea ce au creat în apartamentul lor, mi-a insiprat soțul la noi transformări.

Abilitatea de a face ordine ideală în casă, atunci când totul e la locul său, este una dificilă, dar vecinii mei au reușit să realizeze acest lucru. Și totul datorită unei abordări mai puțin obișnuite față de aranjarea lucrurilor în apartament. Un aspect deosebit de actual când este puțin spațiu în care trebuie să amplasați o mulțime de obiecte.

Am pregătit pentru dumneavoastră 21 de idei geniale de păstrare a lucrurilor în casă. Voi ține neapărat cont de ele.

1.Alegeți hainele pe care le puteți atârna în dulap în loc să le țineți în sertar.

Unii stăpâni refuză categoric să depoziteze blugii în sertar; pe când alții consideră că blugii pe umeraș ocupă prea mult spațiu în dulap. Luați o decizie în funcție de numărul articolelor de aceeași categorie și de spațiul disponibil.

2.

3.Dacă nu aveți posibilitate să agățați fiecare haină pe propriul umeraș, atunci folosiți umerașele multiple. Astfel fiecare articol este la vedere, dar în același timp nu ocupă mult spațiu.

4.

5.Iată o idee minunată să nu mai căutați cheile prin casă. Realizarea unui astfel de suport pentru chei vă va fura cel mult 30 de minute din timp.

6.

7.Un truc perfect pentru păstrarea cepei și usturoiului.

8.

9.Anume un astfel de sertar extensibil am vazău în bucătăria vecinilor. Iată ce înseamnă planificarea rațională a spațiului!

10.

11.Priviți ce idee simplă și în același timp atât de utilă pentru camera de baie. Deja am rugat soțul să facă la fel.

12.

13.Puloverele aranjate în câteva rânduri nu se văd, se pierd și nu leputeți găsi atunci când aveți nevoie. Astfel puteți uita că aveți unul tricotat atât de comod și călduros.

Însă dacă le așezați pe umeraș așa cum puteți vedea în imaginea de mai jos, atunci ele nu se vor întinde și își vor păstra forma.

14.

15.O soluție excelentă pentru garaj sau debara, în special dacă fiul dumneavoastră visează să devină un renumit jucător de fotbal.

16.

17.După părerea mea, este soluția perfectă pentru depozitarea făinii și a cerealelor. Am nevoie urgent de un astfel de sertar!

18.

19.Cuier extensibil pentru cratițe și tigăi. Se deschide ușor și absolut toate ustensilele sunt la îndemână. De ce mai e nevoie?

20.

21.O idee foarte reușită. Vă puteți aranja părul fără să ieșiți din camera de baie și să stați liniștită că apa nu a pătruns în priză.

Sfat. Vă prezentăm încă o metodă excelentă să rezolvați problema depozitării accesoriilor. De regulă, acestea sunt ascunse în spațiile care rămân libere între celelate haine.

Puteți cumpăra inele pentru perdeaua de duș, ele sunt destul de ieftine, și să aranjați fularele ca în magazine, răsucindu-le frumos pe un singur umeraș. Pe aceleași inele puteți agăța și curelele.

Dacă mereu aveți impresia că nu vă ajunge încă o pereche de mâini, iar organizarea ordinii în casă pare a fi o problemă, poate cauza este planificarea incorectă?

Încercați să aplicați câteva din trucurile de mai sus și veți simți cât de simplu devine să faceți curat, iar spațiul eliberat poate fi utilizat, de exemplu, pentru cultivarea plantelor preferate de interior. Pentru că chiar și cea mai mică încăpere va arăta confortabil dacă veți organiza corect spațiul pentru păstrarea lucrurilor.

Prietenii dumneavoastră vor fi bucuroși să afle aceste idei de economie a spațiului, împărtășiți-le acest articol!