Cel mai dur lipici – lipește orice fel de obiecte, chiar și pantofii! Este foarte rezistent și simplu de pregătit manual!

În cazul în care aveți de lipit un obiect și nu sunteți siguri de faptul că simplul lipici se va descurca cu această sarcină, atunci vă recomandăm următoarea rețetă și metodă eficientă de lipire, care poate fi aplicată pe orice fel de material și suprafață.

Veți avea nevoie de:

– bicarbonat de sodiu;

– super lipici lichid.

Mod de lucru:

1. Pentru început, pregătiți suprafața care urmează să fie lipită. Degresați-o și șlefuiți-o bine. În cazul nostru, având drept scop lipirea acestor pantofi, am prelucrat locul cu acetonă, apoi cu o bucată de șmirghel fin.

2. Acum, presărați locul unde urmează să turnați lipiciul cu bicarbonat de sodiu.

3. După aceasta, aplicați lipiciul. Aveți grijă să îndepărtați excesul cu un prosop de hârtie. De asemenea, în cazul nostru, vom apăsa cu degetele locul lipit, pentru o prindere mai bună.

4. În final, pentru ca să nu apară pete albe de la lipici, noi am aplicat un pic de cremă lichidă pentru încălțăminte de culoarea pantofului. De asemenea, am uns și talpa, cu altă cremă de culoare neagră, ca să nu fie vizibilă vreo diferență. Am obținut un pantof ca nou și bine reparat. Metoda este foarte bună, merită să o încercați!

Spor la treabă!