Chiuvetă practică de grădină, realizată din anvelope vechi!

Probabil că prima regulă de igienă este spălatul pe mâini, iar acest lucru este valabil în orice situație, inclusiv în casa de vară, în grădină sau în seră. Și nu întotdeauna este comod de a dota aceste locuri cu o chiuvetă instalată profesional, mai ales că și este folosită destul de rar. Noi considerăm că pentru necesitățile „grădinărești” aici se potrivește perfect și o chiuvetă făcută manual și totuși destul de originală din anvelope.

Și această chiuvetă are câteva compartimente utile: un suport pentru prosoape și un coș de gunoi.

Veți avea nevoie de:

– anvelope cu diametrul potrivit;

– o chiuvetă;

– furtun;

– robinet;

– țevi din PVC;

– foaie de plastic;

– suporturi sau clipsuri de fixare;

– ermetic de silicon;

– instrumente.

Mod de lucru:

1. Anvelopele pot fi îmbinate între ele pe partea interioară cu ajutorul unor șuruburi autofiletante.

2. Apoi, faceți găuri în baza rezultată: în partea de jos – pentru furtun și scurgere, iar în partea de sus – pentru robinet și, în cazul nostru, pentru recipientul cu săpun lichid.

3. Apoi, introduceți sticla de săpun și robinetul în găurile rezultate, iar furtunul de la robinet – în gaura de jos. Zona din jurul robinetului și a capacului sticlei o puteți sigila cu ermetic de silicon.

4. Apoi introduceți chiuveta în gaura din mijlocul anvelopei, iar țeava ei de scurgere o scoateți prin aceeași gaură din partea de jos. Îmbinarea dintre chiuvetă și anvelopă trebuie, de asemenea, să fie sigilată cu un produs de etanșare.

5. Acum puteți pregăti un suport pentru prosoape și un coș mic de gunoi, tăindu-le din țeavă de PVC.

6. În țeava, care va deveni mai târziu coșul de gunoi, faceți o tăietură, cu câțiva milimetri înainte de capăt. Pentru aceeași bucată de plastic am tăiat o bază dintr-o foaie de plastic care va acționa ca o „ușă” în partea de jos a coșului de gunoi.

7. Pentru suportul de prosoape, tăiați o bază din același plastic și pur și simplu lipiți-l pe partea inferioară a tubului din PVC. De asemenea, realizați o tăietură pe o parte a țevii pentru a putea scoate prosoapele.

8. Închideți partea de sus a tuburilor cu ajutorul unor capace și mânere ca acestea.

9. Acum trebuie doar să fixați tuburile în poziția corectă cu orice element potrivit de fixare și ați terminat! Chiuveta de grădină este gata! Aceasta ieșit foarte comodă, practică și originală.

Spor la treabă!

New