Coaseți gaura din haină în mod invizibil și foarte îngrijit cu ajutorul benzii adezive. Chiar și un începător se va putea descurca!

Orice gaură din haină poate fi cusută în mod invizibil, foarte îngrijit și frumos cu ajutorul unei bucăți de bandă adezivă. Procesul de lucru este foarte simplu și ușor de realizat – chiar și un începător în domeniul cusutului va putea face acest lucru!

Întoarceți haina pe dos. Uniți marginile găurii cât mai uniform posibil. Lipiți o bucată de bandă adezivă deasupra pentru a le fixa împreună.

Folosiți un fir de ață care să se potrivească cu culoarea hainei. În cazul nostru, firul este de o culoare contrastantă, deoarece dorim să puteți vedea procesul de lucru. Deci, după ce ați făcut un nod la capătul firului, înfigeți acul chiar deasupra găurii, la aproximativ 0,5 cm, pe partea din față.

Începând din partea de sus, prindeți cu acul câteva fire de pe haină. Câteva fire din partea de sus a găurii și câteva fire din partea de jos a găurii. Coaseți întreaga gaură în acest fel, încercând să faceți cusăturile cât mai dese și cât mai apropiate între ele, dar nu strângeți firul. În cazul în care gaura este mai lată, cusăturile vor fi mai lungi.

Când ați terminat de cusut, realizați următorul truc simplu – trageți de fir pentru a strânge gaura. Aduceți acul și ața în partea din dos a hainei, fixați firul printr-o cusătură și tăiați capătul. Îndepărtați banda adezivă.

Din cauza firului contrastant ales în acest exemplu, cusătura este vizibilă. Cu toate acestea, ea nu va fi deloc vizibilă dacă veți folosi un fir de aceeași culoare!

Spor la treabă!

New