Cum se pregătiți rapid o ruladă fără lapte lichid – rețetă simplă și delicioasă!

Dacă vă plac deserturile simple și gustoase, atunci această rețetă este perfectă pentru dvs. Cu doar câteva ingrediente simple la îndemână, o veți putea prepara în doar 10 minute. Nu aveți nevoie de lapte lichid pentru ea, ci doar de lapte praf, care îi conferă o textură specială. Umpleți rulada cu gemul sau dulceața dvs. preferată și bucurați-vă de un desert minunat!

INGREDIENTE:

– 5 linguri de zahăr;

– 5 linguri de făină;

– 5 linguri de lapte praf;

– 3 ouă;

– 1/3 dintr-o linguriță de bicarbonat de sodiu stins în oțet;

– 1 praf de sare.

MOD DE PREPARARE:

1. Preîncălziți cuptorul la temperatura de 220°C. Puneți și tava în el, deoarece veți avea nevoie ca ea să fie fierbinte.

2. Bateți ouăle cu zahărul, într-un bol adânc, folosind telul. Adăugați treptat câte o lingură de făină, până când o veți încorpora pe toată.

3. După aceasta, încorporați laptele uscat și sarea.

4. În final, adăugați bicarbonat de sodiu stins în oțet. Amestecați aluatul foarte bine și turnați-l în tava fierbinte și tapetată cu hârtie de copt. Dați-o în cuptorul preîncălzit și coaceți blatul timp de 5 minute.

5. Imediat după ce scoateți tava din cuptor, ungeți blatul cu orice gem sau dulceață și rulați-l în formă de ruladă (cât este încă fierbinte).

6. Lăsați rulada să se răcească complet, apoi presărați-o cu zahăr pudră. Porționați desertul obținut și savurați-l cu multă plăcere!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!