Dacă veți folosi aceste ingrediente naturale, hainele dvs. vor avea un miros frumos și fără balsamul de rufe!

Dacă doriți să adăugați un miros plăcut rufelor dvs., puteți folosi un îmbunătățitor de parfum natural, care poate fi folosit împreună cu balsamul de rufe sau separat. Este ușor de preparat și necesită doar câteva ingrediente simple.

Veți avea nevoie de:

– 1 cană de sare;

– jumătate de cană de bicarbonat de sodiu;

– 20-30 de picături de ulei esențial la alegere.

Mod de preparare:

1. Amestecați sarea și bicarbonatul de sodiu într-un bol, apoi încorporați și uleiul esențial. Turnați amestecul într-un borcan.

Notă: Sarea poate ajuta la eliminarea resturilor de detergent din haine, ceea ce poate contribui la îndepărtarea mirosurilor neplăcute, redarea prospețimii și prevenirea decolorării hainelor. Bicarbonatul de sodiu poate elimina mirosurile neplăcute și poate consolida acțiunea balsamului de rufe (dacă este adăugat) și a detergentului.

2. Pentru a folosi acest îmbunătățitor de parfum, adăugați două lingurițe din amestecul de sare și bicarbonat în mașina de spălat. Acest îmbunătățitor poate fi folosit în loc de balsamul de rufe sau poate fi combinat cu oțet (fără balsam) pentru a-i spori capacitatea de curățare și împrospătare.

3. După spălare, veți observa că rufele au un miros proaspăt și curat. Acest îmbunătățitor este o alternativă bună pentru persoanele care au probleme cu alergiile sau care doresc să evite produsele chimice din balsamurile comerciale. Încercați-l și dvs. și bucurați-vă de rufe proaspete și parfumate!

Spor la treabă!