Datorită acestui truc, veți uita de muște, țânțari și alte insecte în locuința dvs.!

Vara este momentul ideal pentru a ne bucura de vremea frumoasă și de aerul cald, fie că ne aflăm în pădure, la țară sau acasă. Aceasta mai este și perioada din an în care dorim să deschidem larg ferestrele. Însă, odată cu vremea frumoasă, apar și cei de care uneori nu putem scăpa, sau ascunde așa ușor! Bineînțeles că este vorba de tot felul de insecte enervante, cum ar fi țânțarii. Dar să știți că puteți scăpa de ele foarte ușor cu ajutorul unei soluții de casă, pregătită din cele mai simple ingrediente.

Veți avea nevoie de:

– alcool camforic;

– cuișoare;

– frunză de dafin.

Mod de preparare:

1. Insectelor nu le plac mirosurile înțepătoare, în special camforul, cuișoarele, frunzele de dafin și oțetul. Așa că haideți să facem o soluție simplă din aceste ingrediente: adăugați câteva cuișoare și o frunză de dafin mărunțită la aproximativ 20 ml de alcool camforic. Cel mai convenabil este să folosiți un recipient cu un pulverizator. Lăsați conținutul la infuzat timp de câteva zile.

2. Acum trebuie doar să pulverizați din când în când această soluție pe eventualele căi de trecere a insectelor și puteți uita de ele. De asemenea, îl puteți pulveriza pe perdele și pe mobilă.

Spor la treabă!

New