Desert cu brânză dulce de vaci și căpșuni — o gamă incomparabilă de frumusețe și gust!

Astăzi vă vom povesti cum se pregătește un desert rafinat cu căpșuni propriu-zis în 15 minute. El este într-atât de gustos, încât poate fi servit cu îndrăzneală în cele mai bune restaurante și cofetării. Simplu, clar, rapid și incredibil de apetisant. Convingeți-vă singuri!

INGREDIENTE:

-200 g de biscuiți;

-400 g de căpșuni;

-100 g de zahăr;

-250 g de brânză dulce de vaci;

-200 ml de smântână pentru frișcă.

MOD DE PREPARARE:

1.Rupeți biscuiții în bucățele și puneți-i în vasul de la blender. Măcinați-i.

2.Bateți smântâna pentru frișcă cu 50 g de zahăr într-un bol adânc. Apoi adăugați brânza dulce de vaci și mixați până la omogenizare.

3.Spălați și curățați căpșunile de codițe. Tăiați jumătate dintre ele în feliuțe și amestecați-le cu zahărul rămas într-un bol adânc.

4.Spălați căpșunile rămase și tăiați-le în jumătăți, fără să le îndepărtați codițele. Aceste fructe sunt necesare pentru decor.

5.Luați formele pentru desert sau niște salatiere mici și așezați stratificat ingredientele în ele: primul strat — de biscuiți, al doilea strat — de brânză cu frișcă, iar al treilea strat — de căpșuni cu zahăr. Adăugați încă un strat de brânză și decorați-l cu căpșunile cu codițe.

Deliciosul desert văratic cu căpșuni coapte este gata! Mai rămâne să-l dați la frigider pentru puțin timp, ca să-i permiteți să se răcorească. Apoi puteți să vă chemați prietenii în ospeție și să savurați nemaipomenitul desert împreună. Distribuiți-le această rețetă simplă!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!