E doar din 2 ingrediente! Desert savuros în 5 minute, fără coacere și prea multe bătăi de cap!

Un desert minunat fără coacere! Și e și folositor! Vă recomandăm să încercați și dvs. să faceți aceste dulciuri minunate fără zahăr, unt și făină. Le veți îndrăgi din prima îmbucătură!

INGREDIENTE:

– 300 g de brânză de vaci;

– 180 g de ciocolată;

*În loc de brânză de vaci puteți folosi cremă de brânză.

*Forma noastră are dimensiunile de 12×17 cm.

MOD DE PREPARARE:

1. Pentru această rețetă, puteți folosi orice fel de ciocolată doriți. Eu voi folosi o ciocolată neagră și una de cu lapte, cu o greutate totală de 180 g. Ciocolata trebuie să o topiți în orice mod convenabil pentru dvs. Eu o fac în cuptorul cu microunde, lăsând-o în el timp de 20-30 de secunde, apoi o scot și o amestec bine ca să se topească uniform și să nu se ardă. De asemenea, puteți topi ciocolata pe o bain-marie sau într-o crăticioară pe foc mic.

Sfat: Dacă veți folosi doar ciocolată neagră, atunci vă recomand să adăugați un pic de îndulcitor la ea.

2. Iar în ceea ce ține de brânza de vaci, puteți lua cu orice procent de grăsime. Adăugați ciocolata topită peste ea și pasați-o bine cu un blender de imersie, până la o consistență uniformă.

Sfat: Ar fi bine să scoateți brânza de vaci din frigider cu ceva timp înainte, ca să nu fie prea rece și ciocolata să nu se întărească din cauza ei. De asemenea, dacă nu aveți un blender, puteți trece brânza de vaci printr-o sită și apoi să o combinați cu ciocolata.

3. Tapetați forma cu folie alimentară și turnați compoziția obținută în ea. Distribuiți-o uniform. De asemenea, puteți pune tot amestecul în forme pentru gheață și atunci veți obține imediat bomboane porționate.

Sfat: Dacă doriți, puteți adăuga și niște fructe uscate, miez de nuci sau orice altceva doriți în acest aluat. Dar chiar și așa, în varianta standard, este foarte gustos.

4. Acoperiți partea de sus cu folie și dați forma la frigider pentru cel puțin două ore, pentru ca desertul să se întărească bine. De asemenea, îl puteți lăsa și peste noapte.

5. Transferați desertul pe un tocător și tăiați-l în bucăți porționate.

Sfat: Dacă doriți, puteți scufunda fiecare bomboană în ciocolată topită sau o puteți trece prin fulgi de nucă de cocos sau cacao. Aici totul depinde de gustul dvs. Desertul își păstrează bine forma și se taie ușor. De aceea, îl puteți tăia în bomboane foarte mici.

6. Savurați bunătatea obținută de bomboane cu multă plăcere!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!