Este cea mai gustoasă slănină pe care am gustat-o vreodată! Trebuie neapărat să o încercați și dvs.!

O rețetă minunată de piept de porc, care m-a cucerit cu textura, aroma și gustul său! În plus, se pregătește foarte simplu și ușor. Pe lângă carne, este nevoie doar de condimente. Vă recomand rețeta și dvs. Este foarte reușită!

INGREDIENTE:

– 1,5 kg de piept de porc;

– 30 g de sare;

– 6 căței de usturoi;

-1 linguriță de piper negru măcinat;

-1 linguriță de boia de ardei iute;

-1 linguriță de boia de ardei dulce;

-1 linguriță de coriandru măcinat;

– un pic de ulei vegetal de floarea-soarelui.

MOD DE PREPARARE:

1. Spălați și uscați foarte bine pieptul de porc. Tăiați-l în bucăți porționate.

2. Puneți-le într-un vas încăpător. Adăugați sarea, piperul negru măcinat, boiaua de ardei dulce și iute, coriandrul măcinat, usturoiul dat prin răzătoarea cu găuri mici și uleiul vegetal. Masați carnea foarte bine în condimentele adăugate.

3. După aceasta, înveliți fiecare bucată de piept de porc în două bucăți de folie alimentară. Legați capetele ca la o bomboană. Totul trebuie să fie ermetic, ca să nu pătrundă apa când le veți fierbe. Carnea trebuie să fiarbă doar în propriul suc.

4. Așezați carnea într-o cratiță și acoperiți-o cu apă. Puneți cratița pe foc și aduceți apa în punctul de fierbere. Apoi faceți focul mic. Temperatura apei trebuie să fie de aproximativ 80-85°C. Acoperiți cratița cu un capac și lăsați carnea să fiarbă la această temperatură timp de 1,5 ore.

Sfat: După scurgerea timpului indicat, lăsați carnea în apă să se răcească complet. După aceasta, înveliți-o în staniol și dați-o la frigider pentru cel puțin 1 oră.

6. Acum, puteți savura carnea obținută cu multă plăcere! Vă asigurăm, a ieșit absolut fenomenală!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New