Fertilizator simplu și eficient pentru creșterea ardeilor – în doar câteva zile vor fi de nerecunoscut!

Astăzi vă vom prezenta un fertilizator foarte eficient după care plantele pur și simplu încep să crească văzând cu ochii. Ele devin mai robuste și mai verzi și chiar dacă răsadul s-a oprit din creștere, datorită acestui fertilizator chiar și cele mai capricioase răsaduri vor începe să crească mai departe și vor deveni de nerecunoscut în doar câteva zile.

Fertilizatorul este foarte simplu, dar eficient și am spune chiar că este practic gratuit și accesibil pentru toți, deoarece ingredientele pe care le conține, credem că fiecare le are acasă.

Veți avea nevoie de:

– 1 l de orice infuzie din ierburi de grădină (de preferință din urzică), amestecată cu găinaț de găină și compost;

– 10 l de apă;

– 6 linguri cu vârf de cretă praf.

Mod de preparare:

1. Turnați infuzia de ierburi într-un vas cu 10 l de apă. Amestecați.

2. După aceasta, încorporați și creta măcinată din timp. Creta este o sursă foarte bogată de calciu. De asemenea, ea conține și alți macronutrienți și oligoelemente, însă cel mai important dintre ele este carbonatul de calciu și anume de origine naturală.

3. Mai întâi, udați culturile cu apă curată, apoi administrați-le fertilizatorul obținut. Vă recomandăm să turnați câte 0,5 l – 1 l sub fiecare plantă, în dependență de mărimea acesteia. Procedura se repetă timp de câteva ori în timpul unui sezon, însă dacă este vorba de niște plante foarte slabe, atunci o puteți aplica o dată la 10 zile.

Spor la grădinărit!

New