Îngrășământ natural pentru plante – casa voastră se va transforma într-o grădină înflorită!

Atunci când cumpărăm plante de apartament și le punem pe pervazul ferestrei, ne așteptăm să ne ridice mereu starea de spirit și să învioreze interiorul locuinței noastre cu frunzele lor de un verde strălucitor și cu florile mari și frumoase. Din nefericire, mulți dintre noi uită de regulile de îngrijire corectă a plantelor de apartament și de faptul că au nevoie de substanțe nutritive, pe care nu le pot obține, crescând în condiții casnice.

În acest scop, există multe feluri de îngrășăminte și fertilizatori pentru plante, care pot fi achiziționate din magazinele specializate, precum o mulțime de rețete, care pot fi pregătite în condiții casnice, din componente simple și accesibile pentru fiecare.

Una dintre aceste rețete de îngrășământ, presupune utilizarea sucului de ceapă, beneficiile căruia au fost demult descoperite. El este bogat în vitaminele C, B6 și acid folic și are, de asemenea, o cantitate mare de calciu, magneziu, fier, crom și fosfor. Elementele date, sunt folositoare atât pentru oameni, cât și pentru plante.

De aceea, îngrășământul pregătit din acest ingredient, va facilita creșterea sănătoasă a plantelor dvs. de apartament, ca să vă puteți bucura de frumusețea frunzelor și a florilor anul împrejur.

Pentru a pregăti acest fertilizator, stoarceți sucul de ceapă și amestecați 4-5 picături într-un pahar cu apă și udați plantele cu ea la rădăcină.

Spor la grădinărit.