Nu ați gustat niciodată tocinei mai gustoși ca aceștia! Au o umplutură delicoasă de carne tocată de pui!

Rețetă foarte gustoasă de tocinei de dovlecei cu legume, care au un secret în interior – o umplutură sub formă de pârjoală de carne tocată de pui. Pot fi preparați cu ușurință, din câteva ingrediente accesibile pentru fiecare. Merită să-i pregătiți și dvs.!

INGREDIENTE:

Pentru aluat:

– 600-700 g de dovlecei;

– sare și piper negru măcinat (după gust);

– 1 morcov;

– 2 ouă;

– 3 linguri de făină;

– mărar;

– ulei vegetal de floarea-soarelui (pentru prăjit);

Pentru umplutură:

– 300 g de carne tocată;

– sare și piper negru măcinat (după gust);

– verdeață (după gust).

MOD DE PREPARARE:

1. Pregătiți aluatul: tăiați capetele dovleceilor și dați-i prin răzătoarea cu găuri mari. Dacă aceștia au coaja prea rigidă, îndepărtați-o. Amestecați-i cu sare și lăsați-i să lase zeamă pe parcursul a 15 minute.

2. Curățați un morcov de mărime medie de coajă și dați-l prin răzătoarea cu găuri mici. De asemenea, tocați mărarul mărunt. Noi nu am găsit mărar, așa că vom adăuga pătrunjel. Și cu el este gustos.

3. Scurgeți bine dovleceii de zeamă și puneți-i într-un bol adânc. Adăugați morcovul, verdeața și ouăle. Amestecați.

4. Adăugați 2 linguri de făină și amestecați. Dacă aluatul este prea subțire, atunci mai adăugați una. De asemenea, asezonați aluatul cu piper negru măcinat.

5. Pregătiți umplutura: amestecați carnea tocată (noi avem de pui) cu sare și piper negru măcinat după gust. De asemenea, puteți adăuga puțin condiment pentru carne.

6. Tocați mărunt un pic de verdeață (noi avem pătrunjel și ceapă verde). Adăugați-o în bolul cu tocătură și amestecați. Umplutura este gata.

7. Încingeți o tigaie cu suficient ulei vegetal. Adăugați câte o lingură de aluat în ea și modelați tocineii. Adăugați câte o pârjoală mică de carne tocată deasupra. Acoperiți-o cu aluat.

8. Prăjiți tocineii timp de 5-7 minute pe o parte (se poate și sub capac), apoi întoarceți-i cu grijă și lăsați-i să se rumenească și pe partea opusă.

9. Tocineii aromați și foarte gustoși sunt gata! Savurați-i cu plăcere alături de un sos de smântână cu usturoi!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!