O modalitate simplă și eficientă de a scăpa de furnici – nu vor mai apărea în locuința dvs!

Dacă în locuința dvs. au apărut furnici, nu vă faceți griji. Aceste sfaturi simple și eficiente vă vor ajuta să scăpați de ele. Însă trebuie să le aplicați imediat ce observați apariția acestora în încăpere.

Sfatul nr. 1: Amestecați o linguriță de drojdie, jumătate de linguriță de acid boric și puțină dulceață. O astfel de gustare va lichida furnicile din locuința dvs. pentru totdeauna.

Sfatul nr. 2: De asemenea, furnicile vor dispărea dacă le veți stropi habitatele cu suc de lămâie. Acestea includ ușile, ferestrele și crăpăturile. Ar fi bine să faceți acest lucru o dată pe zi.

Sfatul nr. 3: Puteți recurge și la o altă soluție. Fărâmițați un gălbenuș de ou fiert, adăugați o linguriță de miere și o lingură de acid boric. Formați bile mici din compoziție rezultată și puneți-le în locurile unde apar insectele dăunătoare. Otrava trebuie preparată în mănuși.

Sfatul nr. 4: Diluați în proporții egale oțet și apă, și spălați bine bucătăria.

Sfatul nr. 5: Amestecați în proporții egale bicarbonat de sodiu și zahăr. Presărați amestecul acolo unde ați observat că apar furnicile.

Sfatul nr. 6: De asemenea, puteți efectua un tratament cu uleiuri esențiale de scorțișoară, levănțică, cuișoare, pin, ruta, portocală sau lămâie. Pentru aceasta, diluați 10 picături de ulei esențial într-un pahar cu apă și pulverizați suprafețele unde sunt prezente furnicile. Puteți să puneți și niște discuri de bumbac umezite cu ulei esențial în locurile unde sunt furnici.

Spor la treabă!