Șaisprezece idei grozave, care pot spori potențialul celor mai mici spații!

Din păcate, multe persoane știu, din propria experiență, ce înseamnă să trăiești într-un spațiu mic. În apartamentele mici, nu este prea mult loc pentru amenajări, atunci când începe reparația. Cu toate acestea, noi am selectat 16 idei grozave, care pot spori potențialul celor mai mici spații.

1.Colțișorul de lectură

Un colțișor confortabil pentru lectură cu o canapea compactă și rafturi, care sunt amplasate sub scara spre etajul doi.

2.Birou

Birou, format doar din rafturi, dar care arată senzațional. Fotoliul luxos și cele câteva veioze originale merită o atenție deosebită.

3.Living cu dormitor

Un interior uimitor în stil minimalism, realizat în culori alb-negru, în care dormitorul se află deasupra livingului.

4.Zona de odihnă

Un exemplu de design elegant și concis al unei zone de odihnă în bucătărie, cu o masă originală, care trece treptat în zona TV, o canapea compactă și două scaune moi.

5.Blat-bar separator

Un mic apartament de tip deschis cu blat-bar din lemn, care îndeplinește concomitent funcția de masă și separă 2 zone de locuit.

6.Dulap neobișnuit

De obicei, pentru televizor trebuie de cumpărat un raft și de eliberat un perete întreg. Însă noi credem că, într-un spațiu mic, acest lucru este pur și simplu irațional. O idee minunată este acest dulap încăpător cu 2 secțiuni și loc separat pentru televizor.

7.Cub Rubik

Un mobilier fantastic de perete, care, în funcție de necesități, se poate transforma într-o masă mare sau un pat dublu cu noptieră. Dacă niciuna dintre aceste variante nu este necesară, acest set de mobilă poate fi pliat într-un dulap obișnuit.

8.Pat suplimentar

Un pat suplimentar poate fi amenajat oriunde, chiar și în bucătărie. Din fericire, materialele moderne vă permit să schimbați ușor planificarea și să creați construcții foarte interesante.

9.Bucătărie îngustă

Un design excepțional pentru o bucătărie îngustă, unde nu este mobilier voluminos, dar există două zone de lucru situate paralel și o mică canapea lângă fereastră.

10.Antreu

Un antreu mic și luminos cu nișă, unde au fost instalate câteva rafturi: pentru încălțăminte, pentru scaun, pentru pălării/căciuli și pentru obiecte decorative.

11.Rafturi sub scară

Ne grăbim să vă demonstrăm încă un mod de utilizare bine gândită a spațiului de sub scară. Pentru ca nișa să nu rămână goală, în ea au fost montate câteva sertare de tip închis.

12.Bucătărie ascunsă

Detaliile funcționale ale bucătăriei, ascunse sub blat garniturii, care se ridică, vă permite să economisiți considerabil spațiul de locuit și să faceți rost de o nouă suprafață de lucru.

13.Zonă de odihnă

Zona de odihnă minimalistă, combinată cu un birou compact, sub forma unui dulap mic cu blat pliabil.

14.Dulap cu secret

Un birou mic ascuns în spatele carcasei unui penal clasic îngust – iată de ce au nevoie proprietarii apartamentelor mici.

15.Pat pe podium

Pat pe un podium înalt, unde s-a găsit loc pentru o masă extensibilă, iar în treptele spre el a fost posibil de instalat sertare – un exemplu minunat cum puteți rezolva problema lipsei totale de spațiu liber cu o singură construcție.

16.Nișă viu colorată

Antreu cu dulap încorporat cu oglindă, cu nișă îngustă cu tapițerie moale galbenă și o canapea compactă.

Mult spor!