Șaptesprezece sfaturi rezonabile, care vor ușura odihna tuturor amatorilor de camping!

Vara este perioada potrivită pentru odihna în aer liber. Însă pentru ca aceasta să nu fie influențată de surprize neplăcute, cum ar fi invazia insectelor sau lipsa facilităților, trebuie să vă gândiți din timp.

Noi am ales 17 sfaturi rezonabile și utile tuturor celor, care preferă recreerea înafara orașului.

1.Cafea to go

Excursia în aer liber nu este motiv să renunțați la o cafea bună. Pentru aceasta, trebuie să faceți unele pregătiri înainte de plecare. Repartizați porționat cafeaua în hârtii-filtru pentru aparatul de cafea și legați-le cu ață dentară.

La odihnă, nu vă rămâne decât să înmuiați săculețele în ceașca cu apă clocotită.

2.Soluție împotriva țânțarilor

Dacă vă odihniți lângă râu, pregătiți-vă de războiul cu țânțarii. Să luptați contra acestor insecte neplăcute și să îmbunătățiți puțin calitatea odihnei vă ajută firele de salvie, pe care trebuie să le aruncați periodic în foc.

3.Lanternă

Folosind o lanternă de frunte și o canistră cu apă, puteți realiza o lanternă puternică pentru iluminarea cortului.

4.Vase curate

Nu vă recomandăm să uscați vasele curate pe suprafețe verticale, deoarece după o astfel de uscare este posibil să se murdărească din nou. În această situație, cea mai bună soluție va fi o pungă din plasă. Puneți vasele curate în ea și agățați-o de un stâlp.

5.Pahare închise ermetic

Vara, există pericolul ca o insectă să cadă în paharul deschis cu băutură. Cu toate acestea, dacă în loc de pahare veți folosi pungi zip-lock, nu veți avea parte de o asemenea neplăcere.

6.Volumul paharului

Puțini știu, dar marcajele de pe pahare au un scop logic și practic. Cea mai mică diviziune este porția perfectă de alcool tare, cea medie – de vin și cea mai mare – de bere.

7.Condimente

Ca să nu luați cu dumneavoastră o mulțime de condimente și mirodenii, transferați câte puțin în cutii de la bomboane Tic Tac.

8.Aprinderea focului

Să aprindeți focul din lemne umede nu este sarcina cea mai ușoră. Dar ce e de făcut dacă nu aveți de altele? În această situație vă vine în ajutor dezinfectantul lichid pentru mâini. Turnați pe lemne, apoi dați-le foc. Dar aveți grijă, focul poate izbucni momentan.

9.Organizator

Celor, care planifică să petreacă în aer liber câteva zile, le-ar fi util un organizator. Este comod de utilizat pentru păstrarea vaselor și produselor de îngrijire personală.

10.Linguri

Aveți nevoie de o lingură, dar nu aveți nimic potrivit? Vă propunem să o faceți singuri dintr-o simplă sticlă de plastic.

11.Protecție împotriva umidității

Cei, care se vor trezi în fiecare dimineață în sacul de dormit umed, ar trebui să-și asigure un strat calitativ la baza cortului. Un astfel de așternut poate fi covorul spumă pentru copii.

12.Vas de toaletă pentru camping

Vasul de toaletă, poate fi realizat dintr-o găleată de plastic, o pungă de gunoi și cilindru din spumă.

13.Farfurii

Când vă pregătiți de odihna în aer liber, luați cu dumneavoastră mai mult staniol. Din el puteți confecționa farfurii și îl veți putea folosi pentru coacerea alimentelor.

14.Lavoar

Dintr-o canistră mare puteți realiza un lavoar minunat pentru camping, care vă va ușura multe sarcini casnice.

15.Adunați insecte

Sezonul căpușelor este în toi, iar acest lucru înseamnă că, după odihnă, trebuie neapărat să vă verificați. Folosiți o perie pentru scame. Treceți cu ea pe suprafața hainelor și pe păr, ca să îndepărtați toți ”oaspeții nepoftiți”, dacă vor fi.

16.Încălțăminte impermiabilă

Deseori, încălțămintea se udă de la iarbă. Acest lucru nu poate fi plăcut, chiar dacă se întâmplă când afară e foarte cald. Ca să evitați astfel de probleme, transformați-vă încălțămintea simplă în una impermiabilă. Pentru aceasta, acoperiți-o cu ceară de albine.

17.Protecție împotriva umidității

Dacă nu doriți ca chibriturile, șervețelele și hârtia igienică să se umezească, puneți-le în recipient din plastic și păstrați-le închise ermetic.

Distribuiți articolul celor, cu care planificați odihna în aer liber!