Soluție eficientă pentru înălbirea hainelor! Acum, asta nu mai este o problemă!

Ce spune lenjeria și hainele de un alb strălucitor? Că sunteți o gospodină minunată. Dar cum să le faceți ca să arate așa? Pentru că, în timp, acestea își pierd aspectul original, devin gri sau galbene. Pentru a curăța albiturile, vă recomandăm o metodă veche, pe care o foloseau și bunicile noastre pe vremuri: spălarea cu săpun de rufe și mangan.

Veți avea nevoie de:

– săpun de rufe;

– mangan;

– 7 l de apă.

Mod de lucru:

1. Pregătiți rufele murdare, pătate și îngălbenite. Și nu contează dacă acestea au pe ele și imprimeuri sau desene de alte culori. Soluția nu le va decolora.

2. Într-un recipient separat, adăugați 2 prafuri de mangan. Adăugați puțină apă și lăsați-l să se dizolve.

3. Luați un săpun nou de rufe și dați jumătate prin răzătoare. Alegeți un săpun natural, de 72%, care are un miros mai plăcut. Turnați apă clocotită peste el și amestecați-l bine, până când se va dizolva complet.

4. Într-un lighean cu 7 l de apă rece, adăugați soluția de mangan și cea de săpun de rufe. Amestecați. Puneți albiturile pregătite în el și înmuiați-le bine. Lăsați hainele în această soluție peste noapte.

5. Peste 12 ore, clătiți hainele mai întâi în apă fierbinte, apoi în apă rece și întindeți-le să se usuce.

6. Uitați-vă ce alb strălucitor am obținut. Toate petele au dispărut, iar tricoul care avea gulerul sur, s-a înălbit și el. Soluția este foarte eficientă. V-o recomand și dvs.!

Spor la treabă!

New