Sophia Loren are 84 de ani, dar este în continuare frumoasă!

În acest an, legendara actriță italiană, Sophia Loren, a împlinit 84 de ani. Celebra actriță deja demult a fost recunoscută ca cea mai frumoasă femeie a secolului XX.

Necătând la vârsta sa venerabilă, Sophia Loren arată mult mai tânără. În anul 2014 ea a devenit imaginea companiei publicitare Dolce & Gabbana : faimosul brend a creat în cinstea ei o nuanță specială de ruj.

Care este totuși secretul siluetei suple a renumitei actrițe? 7 secrete pentru femei.

Iată ce spune Sophia Loren:

1.Permiteți-vă unele slăbiciuni.

Pentru Sophia Loren acestea sunt pastele! După spusele vedetei, ele nu îngrașă și acest lucru este verificat în timp. Actrița zice așa: ”Tot ce am, eu datorez spaghetelor”.

2.Iubiți-vă vârsta.

Când vine vorba de vârstă, Sophia Loren recunoaște că nu are nici un secret special pentru a combate vârsta înaintată. Pur și simplu trebuie să trăiți în armonie cu propria persoană și cu lumea din jur, să rămâneți liniștită, calmă și echilibrată, să nu uitați de bucuriile vieții și să aveți grijă de dumneavoastră – mâncați sănătos, îmbrăcați-vă frumos și faceți sport.

”Femeia, ferm convinsă în frumusețea ei, îi va putea, până la urmă, convinge pe toți că așa și este”.

3.Dormiți câte 9 ore.

Sophia Loren merge la culcare la ora 21.00 și se trezește la 6.00.

”Frumuseța merită să luptați pentru ea”.

4.Faceți gimnastică.

În fiecare dimineață, actrița face gimnastică, apoi merge în grădină să admire florile și să adulmece parfumul lor. În plus, ea nu fumează, nu bea, renunță la ulei și la preparate prăjite.

”Nimic nu poate face femeia mai frumoasă, decât încrederea că este frumoasă cu adevărat”.

5.Consumați multă apă pură

Sophia Loren consumă zilnic câte 2l de apă minerală, pentru ca pielea să fie elastică și hidratată.

”E dificil să devii irezistibilă, dacă ești lenoasă”.

6.Bea sucuri fresh și mănâncă doar fructe proaspete

La fiecare 2-3 luni, timp de 2-3 zile actrița bea sucuri fresh și mănâncă doar fructe proaspete.

”Există un izvor al tinereții: acesta este inteligența și talentul dumneavoastră, creația pe care o aduceți în propria viață și în viața celor dragi. Când veți învăța să beți din acest izvor, atunci veți învinge vârsta cu adevărat”.

7.Curățați tenul

Pentru a menține tenul tânăr cât mai mult timp, Sophia Loren recomandă să-l hidratați permanent cu loțiuni și creme, folosind doar cosmetică calitativă. În plus, îndepărtați regulat cosmetica decorativă de pe față și ochi. De exemplu, pentru demachierea ochilor actrița folosește ulei vegetal, după care aplică o cremă cu vitamina A.

”Se crede că imprefecțiunile feței trebuie ascunse. Dar ce sunt aceste imperfecțiuni? Deseori, trăsăturile neobișnuite trebuie accentuate și nu ascunse”.

Dar dumneavoastră vă place Sophia Loren?