Suporturi metalice pentru plantele de cameră!

Suporturile metalice (suspendate și stabile) pentru plantele de cameră se încadrează excelent în design de fiecare dată. Fiind practice și rezistente, ele se folosesc atât în interiorul locuințelor, cât și în afara lor.

Ornamentele interesante, cu conținut înmiresmat, devin punctul atractiv al mediului ambiant. Ele sunt la fel de potrivite în zona de odihnă, printre aleile din grădină, în compozițiile de la intrarea în locuință sau curte.

Având forme și dimensiuni diferite, toate aceste suporturi joacă același rol — să dăruiască frumusețe celor din jur și să devină obiectivele admirației.

SUPORTURILE CURBATE ȘI STABILE POT FI AMPLASATE CU UȘURINȚĂ PE ALEI. DACĂ DORIȚI, PUTEȚI SĂ LE MUTAȚI ȘI SĂ ÎNLOCUIȚI PLANTELE DE PE ELE CU ALTELE.

1

2

3

COLIVIILE PENTRU PĂSĂRI, TRANSFORMATE ÎN SUPORTURI PENTRU PLANTE, ARATĂ FOARTE ORIGINAL.

4

IAR AICI CHIAR PĂSĂRILE FORJATE JOACĂ ROLUL DE SUPORT!

5

6

7

ELEMENTELE FORJATE ARATĂ ÎNTOTDEAUNA GROZAV PE PEREȚI SAU ÎN CADRUL AMENAJĂRII ZONEI DIN JURUL GEAMURILOR.

8

9

10

11

PUTEȚI SĂ ATÂRNAȚI PE UN SUPORT NU NUMAI PLANTELE SOLITARE, CI ȘI UN TERARIU.

12

ACEST SUPORT SEAMĂNĂ MAI MULT CU O ETAJERĂ. PUTEȚI SĂ AȘEZAȚI ATÂT PLANTE ÎNFLORITOARE, CÂT ȘI CURGĂTOARE SAU CU FRUNZE DECORATIVE PE EL.

13

SUPORTURILE ÎN TREPTE POT ARĂTA DIFERIT. ÎN ACESTE CAZURI PLANTELE SUNT AMPLASATE DUPĂ PRINCIPIUL CASCADEI, CEEA CE PERMITE REALIZAREA MULTOR IDEI.

14

15

16

17

PUTEȚI SĂ TRANSFORMAȚI CHIAR ȘI SCĂRILE ÎN SUPORTURI PENTRU PLANTE. FIIND ACOPERITE CU PLANTE, ELE ARATĂ DESTUL DE INTERESANT.

18

Spor la treabă!