Tăiați tubul de pastă de dinți și uitați de aceste probleme! Puține gospodine cunosc aceste trucuri!

Majoritatea oamenilor, după ce pasta de dinți se termină, se grăbesc să arunce tubul. Însă puțini cunosc faptul că în interior încă există suficientă pastă, ca să puteți rezolva unele probleme casnice cu ajutorul ei.

Pentru început, va trebui să o tăiați în bucăți și să le desfaceți cu o foarfecă. Uitați-vă câtă pastă încă mai este în interior:

Iată câteva metode de utilizare a acesteia în treburile casnice:

Metoda nr. 1:

Pasta de dinți poate fi utilizată pentru a curăța depunerile de calcar de pe robinete și chiuvetă. Va fi suficient să o aplicați pe aceste suprafețe, să o lăsați să activeze timp de 1-2 minute, apoi să o clătiți cu apă caldă. Drept rezultat, robinetul va străluci din nou ca nou!

Metoda nr. 2:

Dacă aveți careva urme negre pe talpa albă a adidașilor dvs., atunci să știți că le puteți îndepărta cu pasta de dinți. Pentru aceasta, pur și simplu folosiți un burete mai rigid cu un pic de pastă.

Metoda nr. 3:

Pasta de dinți se descurcă foarte bine și cu curățarea capacelor de sticlă. Pur și simplu aplicați puțină pastă pe un burete înmuiat în apă și frecați bine sticla cu el. O să dispară toate petele și mirosul de mâncare.

Spor la treabă!