Tort de biscuiți din doar 3 ingrediente (fără coacere) — încă o variantă reușită!

Vă propunem să pregătiți un tort delicios din biscuiți, brânză dulce de vaci și lapte condensat. Simplu, rapid și plin de savoare! Încercați să-l preparați! Suntem siguri că o să vă placă!

INGREDIENTE:

-18 biscuiți (300-350 g);

-350-400 g de brânză dulce de vaci;

-5-6 linguri de lapte condensat.

MOD DE PREPARARE:

1.Pregătiți crema: puneți brânza și laptele condensat într-un bol adânc. Pasați-le cu blenderul până la omogenizare. Trebuie să obțineți o cremă netedă și consistentă.

Dacă considerați că nu este suficient de dulce, puteți să adăugați zahăr pudră în ea. De asemenea, puteți să-i oferiți diverse arome: de exemplu, de vanilie.

2.Asamblați tortul: așezați primul strat de biscuiți pe un platou și ungeți-l cu cremă. Alternați astfel straturile până veți obține un tort cu 4 „blaturi” de biscuiți.

3.La sfârșit ungeți marginile tortului cu crema rămasă. Dați-l la frigider pentru 3-4 ore, ca să se pătrundă.

4.Dacă doriți, puteți să decorați tortul, presărându-l cu biscuiți măcinați. De această dată noi l-am ornat cu glazură de ciocolată.

5.Porționați desertul și serviți-l.

Noi am folosit câte 4 biscuiți pentru fiecare „blat” al tortului. Dacă doriți, puteți să folosiți câte 6 pentru fiecare strat, dar în acest caz tortul nu va fi la fel de înalt și nu vă vor rămâne biscuiți pentru presărarea lui.

Pregătiți acest desert moale și delicat. Este nemaipomenit!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

New