Trucul cu capacul de la cratiță: datorită lui, veți găti de 2 ori mai repede!

Probabil fiecare gospodină se întreabă unde să pună capacul de la cratiță, când gătește, mai ales dacă are câteva vase pe plită în același timp, iar masa este ocupată cu farfurii și produse alimentare. Uneori capacul pur și simplu nu are loc niciunde! Pe lângă aceasta, deseori se scurge condensul de pe el, ceea ce sigur nu este plăcut! 

Recent am aflat despre un truc simplu, care rezolvă problema așezării capacelor de la cratițe în timpul gătitului. Și nu contează din ce material este confecționat vasul, deoarece metoda respectivă poate fi aplicată pe oricare dintre ele. Cel mai important este ca cratița să aibă mânere! 

UNDE PUTEȚI PUNE CAPACUL DE LA CRATIȚĂ ÎN TIMPUL GĂTITULUI? 

În timpul gătitului, când trebuie să luați capacul de pe cratiță, încercați să-l așezați între marginea cratiței și mânerul ei. Dar nu uitați să vă asigurați ca el să fie fixat bine, ca să nu alunece, să nu se rostogolească și să nu cadă. 

Trucul funcționează, chiar și când încă nu ați reușit să turnați sau să puneți ceva în cratiță și ea este goală. Capacul se ține excelent pe orice parte! 

Credeți că trucul respectiv este valabil doar pentru cratițele de nouă generație? Ba nu! Capacul se fixează excelent pe mâner, chiar și în cazul cratițelor vechi. 

Sperăm că acest truc vă va fi de folos! Doar de multe ori suntem nevoiți să ținem capacul în mână, mai ales în bucătăriile deosebit de mici sau când pregătim mai multe feluri de mâncare în același timp. Nu este deloc confortabil! 

Distribuiți acest secret prietenilor voștri! 

Spor la gătit!

New