Trusă de machiaj simplă și comodă, confecționată manual. Un cadou deosebit atât pentru sine, cât și pentru orice femeie!

Aceasta este o trusă frumoasă pentru produsele cosmetice, care are fermoar și arată foarte stilat. Îmi place să le cos și să le fac cadou. Partea distractivă este alegerea materialului potrivit pentru fiecare persoană.

Veți avea nevoie de:

– material de două feluri (culori);

– ață, foarfecă și mașină de cusut;

– 1 fermoar de 25 cm;

– interfață.

Mod de lucru:

1. Pregătiți câte 2 bucăți de formă dreptunghiulară de fiecare tip de material. Dimensiunile acestora trebuie să fie de 25 pe 17 cm. De asemenea, pregătiți și 2 bucăți dreptunghiulare de interfață de aceleași dimensiuni.

2. Fixați interfața pe materialul exterior, folosind fierul de călcat.

3. Luați fermoarul și așezați-l pe partea din față a materialului exterior, cu fața în jos. Puneți cea de-a doua bucată deasupra, cu fața în jos. Aliniați marginile și fixați fermoarul cu ace de siguranță. Realizați o cusătură.

4. Deschideți părțile și călcați cusătura fermoarului. După aceasta, efectuați încă o cusătură la 2-3 mm de margine. Acest lucru va împiedica ca materialul din interiorul trusei să se prindă în fermoar în timpul utilizării.

5. Așezați materialul exterior rămas pe masă cu fața în sus, apoi puneți lucrarea cusută anterior peste el și acoperiți totul cu materialul rămas de interior, cu dosul în sus. Apoi egalizați și fixați marginile.

6. Coaseți marginea dea lungul fermoarului.

7. Deschideți părțile fixate împreună și mai realizați o cusătură de-a lungul fermoarului, ca în cazul punctului 4.

8. Acum, fiți atenți! Pentru a întoarce trusa pe dos, deschideți fermoarul. Împăturiți părțile lucrării spate la spate și față la față. Întoarceți dinții fermoarului spre materialul de interior. Fixați-l în această poziție.

9. Fixați materialul pe tot perimetrul. Lăsați o mică gaură în materialul de interior pentru întoarcerea pe față.

10. Coaseți trusa pe toată lungimea, ocolind gaura rămasă pentru întoarcere.

11. După aceasta, tăiați vârfurile materialului. Marcați colțurile de 5-6 cm, în dependență de cât de încăpătoare doriți să fie trusa dvs. Coaseți liniile marcate alte tuturor colțurilor.

12. Întoarceți trusa pe față. Coaseți gaura materialului de interior.

13. În cele din urmă, întoarceți toate colțurile. Tăiați toate firele nedorite și trusa este gata! Folosiți-o cu plăcere!

Spor la treabă!

New