Utilizați balsamul de rufe pentru a curăța mobilierul și ușile din locuința dvs. și bucurați-vă de rezultatul obținut!

Tocmai ați șters praful și iar s-a așezat la loc? Suprafețele din lemn și cele lăcuite și-au pierdut strălucirea? Nu puteți scăpa de amprentele urâte din jurul mânerelor ușilor? Ați obosit să petreceți prea mult timp făcând curățenie? Doriți ca locuința dvs. să miroase frumos? Dacă răspunsul dvs. este afirmativ măcar la una dintre aceste întrebări, atunci ar trebui să aflați câteva sfaturi despre cum să folosiți cu ușurință un produs care poate fi găsit în fiecare locuință.

Vorbim despre balsamul de rufe. Da, îl puteți folosi nu numai pentru spălare! Acesta conține siliconi, care protejează toate suprafețele cu un strat protector de strălucire, și anti-static, care împiedică atragerea prafului, astfel, mobila rămâne curată pentru o perioadă mai lungă de timp.

Balsamul este foarte ușor de utilizat – aplicați o cantitate mică pe o cârpă uscată și ștergeți bine suprafețele cu ea.

În cazul în care trebuie să curățați o suprafață cu depuneri mai rezistente de murdărie, cum ar fi urmele de grăsime de pe mâini, atunci întindeți balsamul pe zona cu problema și lăsați-l să acționeze timp de câteva minute. Substanțele tensioactive din compoziția acestuia vor dizolva grăsimea, făcând posibilă îndepărtarea cu ușurință cu ajutorul unei cârpe umezite.

De asemenea, cu ajutorul balsamului pot fi curățate și geamurile ușilor – fără să lase nici un fel de urme. În plus, este potrivit chiar și pentru suprafețele mate, aspre, care nu sunt ușor de curățat din cauza porozității lor.

Între timp, balsamul are și capacitatea de a masca – desigur, nu va îndepărta defectele și zgârieturile mari, dar poate face ca deteriorările mici să fie mai puțin vizibile. În plus, după curățarea cu balsam, va persista un miros plăcut, care va dura destul de mult timp în locuința dvs.

Spor la treabă!

New