3 moduri de a desfunda o scurgere fără piston și furtun flexibil! Câteva minute și blocajul este eliminat!

Eliminați un blocaj din scurgere fără ajutorul unui piston sau al unui furtun flexibil. Aceste trei metode populare s-au dovedit a fi foarte eficiente, dar trebuie să le realizați cu regularitate (la fiecare 2 săptămâni).

Metoda nr. 1:

Adăugați câteva linguri de detergent de rufe în scurgere. Turnați apă clocotită deasupra și lăsați detergentul să acționeze ca degresant timp de 15 minute. Apoi mai turnați apă fierbinte deasupra. Înfundarea ar trebui să dispară.

Metoda nr. 2:

Adăugați câteva linguri de bicarbonat de sodiu și de sare în gaura de scurgere. Apoi turnați puțină apă pentru a le face să ajungă în țeavă.

Apoi turnați oțet de 9% și acoperiți gaura de scurgere cu un burete, astfel încât reacția să aibă loc în țeavă. În final, turnați din nou apă caldă în scurgere.

Metodanr.3:

În cele din urmă, dacă înfundarea este gravă, amestecați detergent lichid (aproximativ 2 linguri) într-un borcan și aproximativ 100 ml de înălbitor. 

La acestea, adăugați și 2 linguri de bicarbonat de sodiu. Amestecați și turnați compoziția în scurgere. 

După câteva minute, turnați și un pic de oțet. Acoperiți imediat cu un burete. Peste câteva minute, turnați apă clocotită.

Aceasta este o modalitate puternică de a elimina înfundarea.

Spor la treabă!