Adun diferite frunze și le ung cu lipici! Tuturor le plac aceste decorațiuni!

Astăzi, vă prezentăm o modalitate minunată de a aduce frumusețea naturii în casa dvs. cu aceste decorațiuni din frunze. Sunt atât de frumoase și unice, încât tuturor le vor plăcea! Este un proiect simplu și distractiv, pe care îl puteți face împreună cu copiii, și care vă permite să folosiți frunzele pe care le adunați în timpul plimbărilor dvs. în natură. Cu doar câteva materiale de bază, puteți crea un buchet de frunze minunate, care vor aduce un strop de culoare în orice încăpere.

Veți avea nevoie de:

– lipici;

– frunze;

– prosoape de hârtie;

– lipici lichid (PVA).

Mod de lucru:

1. Ungeți frunzele cu lipici pe partea din dos și aplicați-le pe un prosop de hârtie de culoarea frunzei pe care doriți să o obțineți. Poate fi de diferite nuanțe de galben, verde sau roșu.

2. După aceasta, ungeți și partea din spate a prosopului, orientându-vă după forma frunzei. Aplicați încă un prosop deasupra și mai ungeți forma frunzei cu lipici. Eliminați excesul de lipici cu un disc de bumbac.

3. Lăsați frunzele și lipiciul dintre straturi să se usuce complet.

4. După aceasta, decupați-le cu un foarfece, lăsând o codiță mai lunga din hârtie, pentru a o unge cu lipici și răsuci. Dezlipiți frunza verde.

Sfat: Dacă doriți o codiță mai fermă, atunci puteți pune o bucată mică de sârmă între prosoape.

5. Frunzele frumoase sunt gata!

Spor la treabă!