Luați o conservă de mazăre și pregătiți această supă delicioasă în doar 20 de minute! Este o rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă!

Această supă cu mazăre verde este o alegere excelentă pentru o cină rapidă și gustoasă alături de cei dragi. Este o rețetă simplă, dar plină de savoare, care va fi pe gustul tuturor. Se prepară în doar 20 de minute, ceea ce o face perfectă pentru momentele când nu dispuneți de timp pentru a pregăti ceva mai complex.

INGREDIENTE:

– 1 conservă de mazăre verde;

– 1 morcov;

– 1 ceapă;

– 1-2 linguri de ulei vegetal de floarea-soarelui;

– 2,5 l de apă;

– 3 cartofi;

– 200 g de brânză topită;

– 100 g de fidea;

– 1 linguriță de usturoi uscat;

– 2 lingurițe de mărar uscat sau câteva fire de mărar proaspăt;

– sare și piper negru măcinat (după gust).

MOD DE PREPARARE:

1. Tăiați ceapa în formă de cubulețe și dați morcovul prin răzătoarea cu găuri medii. Transferați legumele într-o cratiță încinsă cu uleiul vegetal, și căliți-le în ea până când vor începe să se rumenească.

2. Turnați apa în vas și lăsați-o să dea în clocot.

3. Tăiați cartofii și brânza topită în formă de cubulețe. Când apa va începe să fiarbă, puneți cartofii în cratiță și lăsați-i să fiarbă timp de 10-15 minute, sau până când vor deveni moi.

4. Apoi adăugați brânza topită și amestecați supa foarte bine, până când brânza se va topi complet. După aceasta, asezonați-o cu sare după gust.

5. Adăugați fideaua (a mea este cu ou) și mazărea conservată în supă și lăsați-o să fiarbă timp de 5-7 minute, sau până când fideaua va fi moale.

6. În final, adăugați usturoiul uscat și mărarul uscat sau proaspăt, după gust, și amestecați supa foarte bine.

7. Peste 3-4 minute de fierbere, supa delicioasă pentru întreaga familie este gata! Savurați-o la cină cu multă plăcere!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!