Rețetă rapidă de supă la prânz, care va ajunge pentru întreaga familie! De aceasta încă nu ați încercat!

Rețetă delicioasă de supă, pregătită din cele mai accesibile ingrediente, rapid și foarte ușor. O să vă placă atât de mult, încât veți dori să o pregătiți în fiecare zi!

INGREDIENTE:

– 1 ceapă;

– 1 morcov;

– ulei vegetal de floarea-soarelui;

– 3 cartofi;

– 2 l de apă;

– 1 linguriță de sare;

– 30 g de fidea;

– câteva crenguțe de pătrunjel;

Pentru prăjeală:

– 1 ceapă;

– ulei vegetal de floarea-soarelui;

– 1 ardei gras;

– 400 g de carne tocată;

– 2 căței de usturoi;

– 1 roșie;

– 1 linguriță de sare;

– jumătate de linguriță de piper negru măcinat;

– 1 linguriță de boia de ardei dulce;

– 1 linguriță de busuioc uscat.

MOD DE PREPARARE:

1. Încingeți cratița pentru supă cu ulei vegetal și un cubuleț de unt, dacă iubiți. Adăugați ceapa și morcovul tăiat în formă de cubulețe și lăsați-le puțin să se călească.

2. Umpleți cratița cu apă fierbinte și adăugați cartofii tăiați în formă de cubulețe. Asezonați supa cu sare și amestecați-o. Lăsați-o să fiarbă timp de aproximativ 20-25 minute sub capac.

3. Între timp, pregătiți prăjeala: încingeți o tigaie cu puțin ulei vegetal. Mai tăiați o ceapă tăiată în formă de cubulețe și prăjiți-o în tigaie, până când va începe să se rumenească. După aceasta, adăugați un ardei gras tăiat cubulețe și amestecați.

4. Adăugați carnea toată și usturoiul trecut prin presă în tigaie. Amestecați ingredientele cu legumele, până când tocătura își va schimba culoare.

5. Decojiți o roșie și tăiați-o în formă de cubulețe. Adăugați-o în tigaie și amestecați. Asezonați totul cu sare, piper negru măcinat, boia de ardei dulce și busuioc uscat. Mai amestecați încă o dată.

6. Turnați compoziția în cratiță, adăugați fideaua și amestecați. Lăsați supa să mai fiarbă timp de 15 minute la foc mic.

7. În final, adăugați pătrunjel tocat mărunt și stingeți focul.

8. Turnați supa delicioasă obținută în farfurii și chemați familia la masă! Savurați-o cu multă plăcere!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!