Trucul simplu al unui instalator pentru desfundarea chiuvetei de la bucătărie!

O chiuvetă înfundată în bucătărie poate transforma o zi obișnuită într-o provocare. Însă, nu este nevoie să apelați imediat la un profesionist sau să încercați să demontați chiuveta. Există un truc simplu, cunoscut și folosit de instalatori, care vă poate ajuta. Acest truc nu numai că vă poate economisi din timp și bani, dar poate transforma și o problemă aparent complicată într-o soluție rapidă și eficientă.

Veți avea nevoie de:

– jumătate de sticlă de detergent de vase.

Pași de urmat:

1. Începeți prin a scoate sita din chiuvetă. Apoi, utilizați un detergent obișnuit pentru vase. Turnați o cantitate generoasă de acesta în scurgere – cel puțin jumătate de sticlă.

2. Detergentul pentru vase are un efect degresant și poate asigura dizolvarea tuturor depunerilor din țeava de scurgere, care s-au acumulat pe pereții acesteia cu timpul. Lăsați-l să acționeze timp de cel puțin 10 minute.

3. După aceasta, acoperiți complet gaura de scurgere cu sita acesteia și umpleți chiuveta cu apă fierbinte. Odată ce ați făcut asta, puteți deschide din nou scurgerea, astfel încât toată apa să se scurgă rapid, luând cu ea tot detergentul pentru vase, împreună cu toate depunerile de grăsime și resturile alimentare.

4. Apoi clătiți din nou scurgerea cu apă fierbinte, lăsând-o să curgă timp de 2-3 minute.

După ce ați urmat acești pași, chiuveta dvs. înfundată ar trebui să fie deblocată din nou și apa să se scurgă fără probleme.

Spor la treabă!