Trucuri de curățenie ascunse de companiile profesionale: aveți nevoie doar de bere și pastă de dinți!

Companiile profesionale de curățenie au câteva trucuri pe care nu le împărtășesc cu noi. Unul dintre acestea implică utilizarea berii și a pastei de dinți pentru curățarea locuinței.

Iată care sunt pașii de urmat:

Pasul 1: Pregătirea soluției de curățare:

Începeți prin a deschide o bere, având grijă să bateți încet mai întâi partea de sus acesteia cu degetele, pentru a evita stropirea. Turnați jumătate de bere într-un pahar, îndepărtați excesul de spumă și adăugați două lingurițe de sare de masă în ea. Apoi, stoarceți aproximativ 5 cm de pastă de dinți în pahar și amestecați foarte bine.

Pasul 2: Utilizarea soluției:

Berea este bogată în aminoacizi și alcool, ingrediente care pot înmuia și dizolva murdăria greu de curățat. Pasta de dinți adaugă un luciu suplimentar suprafețelor pe care le curățați. Aplicați soluția pe suprafețele murdare și clătiți bine cu apă curată.

Beneficiile adiționale ale ingredientelor: Sarea de masă are un efect de dezinfecție și sterilizare, în timp ce pasta de dinți poate albi perfect suprafața vasului de toaletă.

Aceste trucuri sunt nu numai eficiente, dar și economice, transformând produsele obișnuite din locuința dvs. în soluții puternice de curățare.

Spor la treabă!