Un truc cu hârtia igienică! Puneți-o în dulap și soluționați câteva probleme simultan!

Până acum, nici puteam să-mi imaginez faptul că o mască medicală sau o rolă de hârtie igienică pot ajuta atât de mult la rezolvarea problemelor casnice, uneori chiar mai bine decât remediile scumpe din magazine! Și anume, pot rezolva problema umidității excesive și a dezvoltării mucegaiului, precum și la îndepărtarea mirosurilor neplăcute, totodată.

Veți avea nevoie de:

– 1/3 dintr-un săpun de rufe;

– jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu;

– 1 mască medicinală;

 -1 rolă de hârtie igienică.

Mod de lucru:

1. Răzuiți aproximativ 1/3 dintr-un săpun de rufe și combinați-l cu 2 lingurițe de sare și o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu.

2. Tăiați marginea unei măști medicale, astfel încât să formați un buzunar. Turnați săpunul în interior și legați-o bine.

3. Agățați săculețul obținut în dulapurile din baie, dormitor sau bucătărie. Acesta va ajuta la absorbirea umezelii, va preveni apariția mucegaiului și va lăsa un miros plăcut.

4. Iar pentru a reduce umiditatea din dulapurile cu haine sau prosoape, puneți pur și simplu o rolă de hârtie igienică (de preferință parfumată). Aceasta va reduce atât umiditatea, cât și va emana un parfum plăcut, ușor și discret.

Spor la treabă!